Tuotteet ja palvelut

UH-koneistus Oy toimii pääsääntöisesti metallin alihankintayrityksenä. Toimenkuvaamme kuuluu erilaiset alihankintatyöt: metallituotteiden valmistus polttamalla, koneistamalla ja hitsaamalla keskisuurille sekä suurille yrityksille.

Valmistamme isoja ja pieniä osakokonaisuuksia - suunnittelukuvasta aina valmiiseen tuotteeseen asti. Esimerkkinä mainittakoon valmistamamme nostoaputyökalut: nostokapasiteetti pienimmissä 20 kg - suurimmissa aputyökaluissa nostokapasiteettia löytyy jopa 100.000 kg.

Yritys valmistaa asiakkaan piirustusten mukaisia tuotteita lähinnä raudasta, mutta myös alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. Jonkin verran valmistusta on myös nailonista, titaanista sekä karkaistusta metallista.

Kehitämme ja varmistamme jatkuvasti toimintaamme niin, että täytämme asiakkaittemme tarpeet ja odotukset sopimuksien mukaisesti.

Lyhyesti sanottuna laatu- ja ympäristöpolitiikka ovat lähellä sydäntämme puhuttaessa tuotteistamme ja kokonaispalvelustamme. Politiikkamme on saatavissa kysyttäessä.

Hitsaamo

UH-Koneistus Oy:n hitsaamopajassa on erikoistuttu keskiraskaisiin sekä raskaisiin, paksuista levyistä kokoonpantuihin vaativiin teräsrakenteisiin.

Hitsaustoiminnot hoidetaan ISO3834-2 standardin mukaisesti.

Kaikki hitsaamopuolen työntekijämme ovat alan ammattilaisia. Hitsauskalusto on moderni. UH-Koneistus Oy:n hitsauspajassa toimii neljä IWS-koulutettua sekä yksi IWT-koulutettu hitsauskoordinaattori.

Hitsausten laatu varmistetaan aina. Hitsattavan kappaleen vaatimuksista riippuen tarkastus suoritetaan joko NDT-tarkastuksella (ulkopuolinen tarkastaja) taikka sisäisellä laatutarkastuksella. Hitsausdokumentointi tehdään asiakkaan vaatimusten mukaisesti.